Zondag 28 april 2019
Odisee Technologiecampus, Gent

Praktische informatie

Datum

Zondag 28 april 2019

Doelgroepen

Herboristen, natuurvoedingswinkels, diëtisten, voedingsconsulenten, kruidentelers, cosmeticaspecialisten, verpleegkundigen, lesgevers en al wie interesse heeft in kruiden en voedingssupplementen

Tarieven

Normaal tarief

€ 75 (na 24 april betaal je € 85)

Reductietarief

€ 65 (na 24 april betaal je € 75)

Locatie

Odisee Technologiecampus Gent

Gebroeders De Smetstraat 1
9000 Gent

Bereikbaarheid

Campus Gent is heel gemakkelijk te bereiken, op welke manier je ook komt: met het openbaar vervoer of met de auto. De hoofdingang van de Technologiecampus bevindt zich aan het Griendeplein. Je kunt je parkeren boven- of ondergronds. Naast het receptiegebouw zijn parkeerplaatsen voor bezoekers. Meld je altijd aan bij de receptie!

Opgelet: sinds 3 april 2017 is het nieuwe circulatieplan van Stad Gent in werking.

Met het openbaar vervoer

 • Vanuit Sint-Pietersstation: tram 1 (halte Rabot) of tram 4 (halte Rabot of Brugsepoort).
 • Vanuit andere richtingen: halte Rabot.
  bus 52 - Boekhoute-Assenede-Gent Zuid
  bus 53 - Bassevelde-Ertvelde-Gent Zuid
  bus 54 - Evergem Doornzele-Gent
  bus 65 - (Ursel-)Zomergem-Gent Arteveldepark
  bus 67 - Eeklo PTI-Waarschoot-Zomergem-Gent Arteveldepark
  bus 69 - (Eeklo-)Waarschoot-Gent
 • Vanuit andere richtingen: halte Brugsespoort/Begijnhoflaan (van daaruit enkele minuten naar achterzijde campus in Guldenvliesstraat/Bargiekaai).
  bus 3 - Mariakerke Post-Gentbrugge Braemkasteel
  bus 17 - Drongen Station-P&R Oostakker
  bus 18 - (Merendree)-Drongen Luchteren-P&R Oostakker
  bus 38 - Gent Blaarmeersen-Sint-Amandsberg Achtendries
  bus 39 - Gent Blaarmeersen-Oostakker Dorp

Wegens werken in centrum Gent (Kobra-project) volgen sommige buslijnen een omleiding. Meer info op De Lijn.

Met de auto

 • E40 Brugge-Oostende: afrit 13 Drongen. Volg de Drongensesteenweg tot aan de kleine ring. Sla rechts af op de Rooigemlaan en links af op de Nieuwe Wandeling. Ga rechtdoor tot aan de lichten bij het Griendeplein. Sla daar links af. Rijd via de Gebroeders De Smetstraat 1 de campus binnen.
 • E40 Brussel-Aalst: afrit 14 Sint-Denijs-Westrem. Volgt de ring (R4) richting Eeklo. Neem afrit Gent-Blaarmeersen en volg richting Gent. Aan de kleine ring sla je rechts af op de Rooigemlaan en links af op de Nieuwe Wandeling. Ga rechtdoor tot aan de lichten bij het Griendeplein. Sla daar links af. Rijd via de Gebroeders De Smetstraat 1 de campus binnen.
 • E40/E17 afrit Gent-centrum / andere richtingen. Volg de kleine ring richting Eeklo. Rijd door tot de Nieuwe Wandeling en sla daar rechts af. Ga rechtdoor tot aan de lichten bij het Griendeplein. Sla daar links af. Rijd via de Gebroeders De Smetstraat 1 de campus op.
 • Eeklo (N9). Volg de N9 richting Gent en rijd voorbij de Palinghuizen. Bij de volgende brug aan de Nieuwe Vaart ga je het water over en rijd je rechtdoor de Gebroeders De Smetstraat in. Je rijdt via de Gebroeders De Smetstraat 1 (op het einde rechts) de campus op.